Παροχές

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Η επιλογή σπουδών, είναι μια σοβαρή απόφαση που δυστυχώς οι μαθητές θα κληθούν να κάνουν σε μικρή ηλικία. Σε αυτή την απόφαση η δική μας αποστολή είναι να παρέχουμε μαζί με τους ειδικούς, τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ακαδημαϊκό χώρο της χώρας και τις προοπτικές των σπουδών σε κάθε επιστημονικό πεδίο.  Σε ένα κόσμο που αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς τα παιδιά μας πρέπει να εξοπλιστούν με δυνατά πτυχία που δίνουν ευρύτερες διεξόδους και προοπτικές!

Στα παραπάνω πλαίσια πραγματοποιούμε δωρεάν για τους μαθητές μας το Τεστ Επαγγελματικού προσανατολισμού (CGT) και αναλύουμε τα συμπεράσματα του, σε προσωπικά ραντεβού με γονείς και μαθητές. Παράλληλα κάθε χρόνο πραγματοποιούμε σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, παρουσιάζοντας στους μαθητές μας τα δεδομένα του χώρου εργασίας και τις σπουδές με μέλλον.

Συνεργαζόμαστε με τον γνωστό εκπαιδευτικό αναλυτή κ. Στράτο Στρατηγάκη και τον διαδικτυακό ολοκληρωμένο "Οδηγό Σταδιοδρομίας" δίνοντας στους μαθητές μας επιπλέον εργαλεία στην αναζήτηση επαγγελματικών και ακαδημαϊκών διεξόδων μέσα από τις σπουδές τους. 

Για την σύνδεση σας στον Οδηγό Σταδιοδρομίας πατήστε εδώ