Διεύθυνση Σπουδών

Person 1

Δρ. Μιχάλης Καραδημητρίου

Φυσικός
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Κρήτης
Τμήμα Φυσικής

Person 1

Αντώνης Παπαδάκης

Βιολόγος
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Κρήτης
Τμήμα Βιολογίας

Δρ. Μιχάλης Καραδημητρίου

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος από το ίδιο τμήμα στο τομέα της υπολογιστικής Φυσικής συμπυκνωμένης ύλης. Διδάσκει Φυσική σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου και είναι δημιουργός της ιστοσελίδας «Περι Φυσικής Ορμώμενος» (perifysikhs.com), η οποία διαθέτει εκπαιδευτικό υλικό υψηλού επιπέδου για την προετοιμασία των υποψηφίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

 

Αντώνης Παπαδάκης

Απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Διδάσκει Βιολογία και Χημεία σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου και είναι δημιουργός της ιστοσελίδας «bioantpap.com», η οποία διαθέτει εκπαιδευτικό υλικό, τόσο στα μαθήματα Χημείας – Βιολογίας, όσο και σε μαθήματα Ανατομίας – Παθολογίας των ΕΠΑΛ. Είναι συγγραφέας προσωπικών βοηθημάτων για το μάθημα της Βιολογίας Προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου.

 

Μια ομάδα νέων και υψηλά καταρτισμένων καθηγητών με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της φροντιστηριακής και της εξατομικευμένης εκπαίδευσης. Μια ομάδα ταλαντούχων εκπαιδευτικών που επιδιώκουν να γίνουν μέντορες στην προσπάθεια των παιδιών, αναδεικνύοντας παράλληλα τις πτυχές της επιστήμης τους μέσα από το μάθημα.


Η μακροχρόνια εμπειρία μας έχει δείξει ότι το κατάλληλο μοντέλο για την ουσιαστική υποστήριξη είναι το προσωποκεντρικό μάθημα, το ιδιαίτερο μάθημα. Στο Ιδιαίτερο Μάθημα επενδύουμε στη μικρή, ομοιογενή ομάδα μαθητών (2-3 ατόμων max), ώστε να πετύχουμε την ουσιαστική και οργανωμένη προσπάθεια, την ανάπτυξη υγιούς συνεργασίας μεταξύ των μαθητών και την καλύτερη επίλυση αποριών.
Μέσα από μικρές δυναμικές ομάδες, τη χρήση νέων διαδραστικών τεχνολογιών και την πραγματοποίηση μικρών πειραμάτων, το ιδιαίτερο μάθημα περνά σε μια άλλη διάσταση. Ο μαθητής βρίσκεται στο επίκεντρο της προσπάθειας και γίνεται συμμέτοχος - διαμορφωτής του δικού του μέλλοντος.


Το «Φροντιστήρι Επιστημών» γίνεται το εργαστήρι για τους μελλοντικούς εξερευνητές της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Το κλειδί για την επιτυχία, η καθοδήγηση του μαθητή με στόχο τόσο την είσοδο στο Πανεπιστήμιο, αλλά παράλληλα να έχει τα εφόδια για να αποφοιτήσει από αυτό. 

Στόχος μας η πραγματική υποστήριξη και καθοδήγηση του μαθητή μέσα από την ομαλή διασύνδεση γνώσεων και εργαλείων ανάμεσα στις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου.
 

Οι καθηγητές μας

Μαθηματικοί

Γκόλφη Ειρήνη
Καρτσάκη Ευαγγελία
Λιαντράκη Σοφία
Μαντζοπούλου Αγγελική
Μαστρόκαλος Γιάννης
Μπότση Άννα
Παπαδημητρίου Γιώργος
Παπαηλίας Μιχάλης

Πληροφορικοί

Γιαννάκου Μαρία
Πιτσιλαδή Μαντώ
 

Χημικοί – Βιολόγοι

Καλούδης Νίκος
Κουλάκης Μανώλης
Δρ Κούνουπα Ζουζάνα
Μπιμπέρα Τόνια
Δρ Νάζος Θεοχάρης
Παναγιωτάκη Κατερίνα
Παπαδάκης Αντώνης
Σαματίδου Εύη

Φιλόλογοι

Μανταδάκη Άννα
Μουστακάκη Άθανασία
Σωμαράκη Μάρω
Υψηλάντη Ελίνα
Χριστοφοράκη Μαρία
Ψαράκη Μάρω

Φυσικοί

Βασιλάκης Γιώργος
Δρ Καραδημητρίου Μιχάλης
Κλεινάκης Βαγγέλης
Κουρινού Μυρτώ
Σηφάκης Μάνος
Χατζάκη Ελένη
 

Οικονομολόγοι

Παπαδάκης Χαράλαμπος
Σεβδαλή Ανθή