Νέα / Ανακοινώσεις

Webinar επαγγελματικού προσανατολισμού 2021

12/10/2021

✔ Ζούμε σε μια εποχή που τα παιδιά μας καλούνται μέσα σε ένα ασταθές οικονομικό και εργασιακό περιβάλλον να λάβουν αποφάσεις για την κατεύθυνση των σπουδών τους. Επιπλέον, οι αλλαγές στο Λύκειο κάθε χρόνο προκαλούν σύγχυση για το τι ισχύει και τι δεν ισχύει.

📢 Tο Φροντιστήρι Επιστημών, συμμεριζόμενο την αγωνία των μαθητών και των γονέων τους, διοργανώνει WEBINAR επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης (www.labora.gr) και ομιλητή τον Δρ. Κότιο Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας και ιδρυτή της.

Το βιωματικό webinar περιλαμβάνει αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για μαθητές των τελευταίων τάξεων Γυμνασίου και των τάξεων του Λυκείου, καθώς και για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Οι θεματικές που θα αναλυθούν είναι οι εξής:

⭕ Πλήρης Ανάλυση του Νέου Συστήματος Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (διπλό μηχανογραφικό, ελάχιστη βάση εισαγωγής, περιορισμός εισακτέων κ.ά.)

⭕ Επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας με τα νέα δεδομένα της πανδημίας

🗣 Κατά τη διάρκεια του webinar ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας αναφορικά με τις Πανελλήνιες, τις σχολές και τα επαγγέλματα.

📅 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 17/10/2021, στις 17:00 μέσω zoom.

🔗 Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα:
https://forms.gle/1U4uw5wnYm94MzyY9

🆘️ Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, χωρίς καμία δέσμευση.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οδηγίες σύνδεσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο:

☎️ 2810323699
📧 info@frontistiri.gr

Πίσω