Νέα / Ανακοινώσεις

🛎Απολογισμός χρονιας

25/12/2020

🛎 Ας κάνουμε έναν απολογισμό, τώρα που κλείνει η χρονιά. Μετά από δύο μήνες lockdown, τι καταφέραμε σαν Φροντιστήρι;
🏆 Προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες και περάσαμε στη ψηφιακή μετεξέλιξη της αίθουσας διδασκαλίας.
🤝 Πως το καταφέραμε; Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας απέναντι σε γονείς και μαθητές.
🔴 Το πρώτο βήμα ήταν η πλατφόρμα keyschool, μέσω της οποίας γίνονται εξ ολοκλήρου όλα τα μαθήματα, με άριστη εικόνα/ήχο και με πολλές πολλές δυνατότητες διάδρασης. Είχαμε παρατηρήσει από την πρώτη καραντίνα τις αστάθειες των απλών εφαρμογών και έτσι καταφύγαμε σε μια επαγγελματική λύση.
🔴 Το δεύτερο βήμα ήταν η πιστή τήρηση του προγράμματος, χωρίς μεταβολές στη διάρκεια των μαθημάτων, χωρίς μεταβολές στις συνθέσεις των τμημάτων, χωρίς τελικά να χαθεί καμία ώρα.
🔴 Το τρίτο βήμα ήταν οι γραπτές δοκιμασίες. Το πρόγραμμα διαγωνισμάτων Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου τηρήθηκε στο ακέραιο, στο προβλεπόμενο ωράριο. Προσθέσαμε, απ'την αρχή, την καινοτομία της ηλεκτρονικής επιτήρησης, με σκοπό να προσομοιώσουμε μια δια ζώσης εξέταση, με πολύ θετικά αποτελέσματα.
🔄 Παράλληλα, η αμφίδρομη επικοινωνία με τους γονείς δεν έπαψε στιγμή (τηλεφωνικά ή και με γραπτές ενημερώσεις). Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήσαμε κανονικά εξ αποστάσεως ενημέρωση γονέων, με απόλυτη επιτυχία.
📝 Συνεχίζουμε δυναμικά με τα ΤΕΣΤ Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τα παιδιά της Β Λυκείου, ώστε να προχωρήσουμε στην ανάλυση αυτών και να παράσχουμε την κατάλληλη συμβουλευτική που απαιτείται, πριν την τελική τους απόφαση για το πεδίο που πρόκειται να ακολουθήσουν.
🗣 Αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες των μαθητών μας και εξαιτίας της παρατεταμένης καραντίνας σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε στη συνδιοργάνωση κύκλου σεμιναρίων για το πως μπορεί να γίνει πιο αποδοτική η μελέτη των μαθητών, με ομιλιτή τον καταξιωμένο Φυσικό και συγγραφέα βοηθημάτων των εκδόσεων Σαββάλα, κ. George Panagiotakopoulos
🙏 Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλο αυτόν τον καιρό.
🙏 Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές μας, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για την συνεργασία σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.
🏋️‍♂️ Συνεχίζουμε δυναμικά, χωρίς καμία έκπτωση στη ποιότητα της δουλειάς μας, γιατί μόλις τελειώσει η πανδημία θα πρέπει να επανέλθουμε δυνατοί και να συνεχίσουμε τις ζωές μας.
🎄 Καλές γιορτές, με υγεία και γεμάτες όμορφες στιγμές🎉

Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου Αντώνης Παπαδάκης- Μιχάλης Καραδημητρίου

Πίσω