Νέα / Ανακοινώσεις

⚠️ Αναστολή λειτουργίας των φροντιστηρίων λόγω κορονοϊού (COVID-19) ⚠️

16/05/2020

⚠️ Τη περασμένη Τρίτη το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των φροντιστηρίων λόγω κορονοϊού. Εμείς ανταποκρινόμενοι άμεσα στα αιτήματα και τις ανησυχίες πολλών μαθητών και γονιών, με έντονο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι τους, εκπονήσαμε μία μελέτη για το πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθούν μαθήματα εξ'αποστάσεως.

Ο σκοπός προφανής. Να μη χαθεί ότι χτίσαμε όλη τη χρονιά, να αποδείξουμε στα παιδιά ότι ακόμα και στις κρίσεις πρέπει να βρίσκουμε λύσεις (λειτουργικές και ποιοτικές) και να προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και χωρίς άγχος.

Στο πλαίσιο αυτό, τη περασμένη εβδομάδα λειτουργήσαμε πιλοτικά τη Γ' Λυκείου και από εχθές επεκτείναμε τις δραστηριότητες μας και στις μικρότερες τάξεις.

Τα αποτελέσματα παραπάνω από αισιόδοξα.
Δύο οι παράγοντες που συνέβαλαν.
1) Τα παιδιά σε απόλυτη συνεργασία και εξοικείωση έδειξαν το δρόμο για το επόμενο διάστημα.
2) Οι καλά καταρτισμένοι καθηγητές μας, με επαγγελματισμό, δουλεύοντας to the point κομμάτια της ύλης κατάφεραν να φέρουν τη τάξη μέσα στο σπίτι.

Ασφαλώς η δια ζώσης εκπαίδευση έχει πολλαπλά οφέλη για το μάθημα αλλά στη δύσκολη αυτή συγκυρία πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε‼

Εμείς από τη πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα μαθήματα ακόμα πιο ποιοτικά και ευχόμαστε σύντομα να γυρίσουμε στη καθημερινότητα μας όλοι υγιείς.🔝 Ευχαριστούμε μαθητές, γονείς και καθηγητές για την κατανόηση των συνθηκών.
Προχωράμε για τον στόχο‼💪🎯

Η Διεύθυνση του φροντιστηρίου

Πίσω